Behandelingen

Behandelingen

Ieder mens is uniek. En zijn huid ook. Voor elk huidbeeld/elke huidtoestand heeft BABOR een keuze aan juiste producten om elke behoefte doelgericht te behandelen/verzorgen.

Huidtype Behandeling
Droge lipidarme huid
Droge gedehydreerde huid
Onzuivere / gemengde huid
Gevoelige huid
Huid die regeneratie nodig heeft
Huid met weining spanning en met rimpels
Belaste huid die bescherming nodig heeft
Onregelmatige, oneffen huid

Overbeharing

Overbeharing

Overbeharing is een probleem waar heel veel mensen dagelijks mee te kampen hebben. Daarom zijn er ook talloze manieren om het overtollige haar te verwijderen, zoals elektrolyse, harsen of scheren. Methodes die vaak als pijnlijk en tijdrovend worden ervaren, zonder blijvend resultaat. De afgelopen jaren is het verwijderen van haar met de FLITSLICHTTHERAPIE in populariteit gegroeid door zijn effectieve aanpak en zeer goede resultaten op langere termijn.

ELEKTRISCH ONTHAREN, BLENDMETHODE
Met behulp van een steriel naaldje wordt een elektrisch stroompje in de
haarfollikel gebracht. Daardoor worden de haarfollikel en de celwand van
de haar vernietigd, zodat er geen haargroei meer kan plaatsvinden.
Het is een definitieve manier van ontharen met een geringe kans op
nagroei. Alle haren zijn te behandelen, ook grijze en witte haren.

NOOIT MEER SCHEREN OF HARSEN?
Kies dan voor IPL flitslichttherapie. Deze methode is uniek en vrijwel pijnloos. Via een hoog geconcentreerde lichtstraal die via het pigment (melanine) van het haar naar het haarzakje gaat wordt de haarwortel verhit tot 70º Celsius en vernietigd.

HOEVEEL BEHANDELINGEN ZIJN NODIG?
Haargroei bestaat uit 3 fases; de groeifase, de overgangsfase en de rustfase. Bij de groeifase is het haar het actiefst en bevat dan veel pigment. Bij het verwijderen van het haar in deze fase kunt u verwachten dat 70% tot 90% van het haar verwijderd zal worden. Haren in de overgangsfase (gemiddelde duur enkele weken) en de rustfase (tot ruim een jaar) kunnen nauwelijks of geen licht absorberen. IPL zal daarom het meest effectief zijn tijdens de groeifase. De haaruitval vindt pas plaats na 9 dagen. Tussen de behandelingen zit een periode van 3 à 4 weken. Het aantal behandelingen is afhankelijk van verschillende factoren zoals de kleur van het haar, de kleur van de huid en de plaats van het haar. Bijvoorbeeld de benen en de rug hebben in verhouding meer behandelingen nodig dan de bovenlip en de kin. Zwart haar op een lichte huid is het best te behandelen. De meeste mensen hebben tussen de 6 en 8 behandelingen nodig.

VOOR WIE IS DE BEHANDELING GESCHIKT EN VOOR WELKE DELEN VAN HET LICHAAM?
Vrijwel iedereen kan met IPL behandeld worden en ook elk lichaamsdeel zoals armen, benen, rug, bovenlip, kin, borst, buik, oksels en natuurlijk de bikinilijn. De duur van een behandeling kan variëren van enkele minuten voor een klein behandelingsgebied tot ongeveer 60 minuten voor het ontharen van de hele benen.

WAT MOET U DOEN VOOR U MET DEZE THERAPIE BEGINT?
Het is niet aan te bevelen om 6 weken voor u begint met de behandelingen te epileren of te harsen, wij adviseren alleen te knippen of te scheren. Verder adviseren wij U om voor de behandeling niet te zonnen of onder de zonnebank te gaan, omdat een bruine huid meer behandelingen nodig heeft.

NABEHANDELING
In sommige gevallen kan een tijdelijke roodheid ontstaan na de behandeling. Dit verdwijnt vanzelf binnen vijftien á zestig minuten. Eventueel kan het behandelingsgebied afgekoeld worden met after sun of aloë vera gel. Het is raadzaam om gedurende 6 weken de huid te beschermen op een hoge factor (SPF 30).

ANBOS gecertificeerd voor lichttherapie.
Vergoeding mogelijk door zorgverzekeraar.
Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen:
Email; salontonnyhofs@home.nl
Telefoon; 0486-471556
Behandelingsprijs op aanvraag.