Nieuws

Nieuwe bodylijn: Babor Spa


Mijn momentje voor mezelf. Nu.
Exclusieve geursamenstellingen in combinatie met exclusieve werkstoffen zorgen voor een rustgevende SPA-ervaring. De next level lichaamsverzorging van BABOR SPA maakt de huid strak en hydrateert intensief voor ongeëvenaarde verwenmomenten.

Babor Tech Micro Needling

Wat is de cosmetische Micro Needling?
De cosmetische Micro Needling is een behoedzame anti-aging behandeling, die het mogelijk maakt om zeer effectieve werkstoffen zoals hyaluronzuur beter in de huid te brengen. De huid vormt aan de oppervlakte van nature een beschermingslaag tegen invloeden van buitenaf. Deze laag bemoeilijkt het indringen van anti-aging werkstoffen in de diepte van de huid. Met behulp van steriele wegwerpnaalden wordt de huid tijdens de Mircro Needling aan de oppervlakte geperforeerd om haar voor anti-aging werkstoffen meer doorlaatbaar te maken en geselecteerde werkstoffen precies daar in de huid te brengen waar ze het grootste nut hebben. Tegelijkertijd worden door de perforatie van de bovenste huidlaag alle huidfuncties geactiveerd, wordt de doorbloeding verhoogd en de natuurlijke huidregeneratie gestimuleerd. De behandeling is vrijwel pijnloos, omdat alleen de bovenste huidlaag geperforeerd wordt, die voor het grootste deel uit hoornschilfers bestaat.

Hoe reageert de huid op de Mirco Needling behandeling?
De huid regeert onmiddellijk op de Mirco Needling behandeling met een matige tot intensieve roodkleuring, zoals bij een zonnebrand. Ook is een branderig gevoel en een lichte zwelling een heel normale reactie, zelfs een gewenste huidreactie, die uiterlijk na 1 – 2 dagen vermindert. Nadat de roodkleuring verminderd is, kan in afzonderlijke gevallen bij bijzonder intensief bewerkte huiddelen een lichte korst ontstaan. Ook dit is een absoluut gewilde en ingecalculeerde reactie van de huid. 

Waar moet men op letten na de Micro Needling behandeling?
De huid heeft na de behandeling 2 – 3 dagen nodig om te regenereren. U bereikt optimale behandelingsresultaten, wanneer u gedurende deze tijd extra prikkels vermijd zoals:

  • een verblijf in de zon of in het solarium
  • sterk transpireren (saunabezoeken)
  • bezoeken aan het zwembad
  • abrasive of chemische peelings
  • ontharing op de behandelde plaatsen
  • zelfbruiner

Tijdens de gehele behandelingskuur alsmede 2 – 3 weken daarna moet er overdag een zonbescherming  worden aangebracht.

Kuurbehandelingsaanbevelingen
Optimale resultaten met de BABOR Micro Needling behandelingen bereikt u in principe altijd bij het inachtnemen van een complete behandelingskuur van ca. 6 behandelingen met tussenpozen van 14 dagen. Natuurlijk zijn ook afzonderlijke toepassingen, deeltoepassingen of gereduceerde kuuraanbiedingen mogelijk.

Verzorging thuis na Micro Needling
Voor het bereiken van optimale behandelingsresultaten is het naleven van een concreet verzorgingsplan voor thuis een basisvoorwaarde. Houdt u zich vooral aan de verzorgingsaanbevelingen van uw schoonheidsspecialiste.